ronaldinho

Ronaldinho tvrdi: Milan još uvijek može do Scudetta!
Brazilska zvijezda u dresu Milana optimistično je govorio nakon uvjerljive pobjede protiv Udinesea, iako je Inter i dalje na devet bodova prednosti
Na terenu su bile gotovo sve Milanove zvijezde, ali pogledi su lutali ‘negdje gore’. Na tribina San Sira sjedio je David Beckham i to je bio događaj dana. Udinese je bio u gradu, ali koga za to briga kada je Becks stigao. I uzeo svoj crveno-crni dres s brojem 32. No brazilska kolonija u Milanu jednostavno je odbijala biti u drugom planu. Kaka, Pato, Ronaldinho i – pet komada u mreži Udinesea. Dok sjajni Kaka lovi svoj stoti gol za Milan, "treba mi još samo 14 do stotke", Ronaldinho i dalje blista. Opet se smije, a samo takav može biti pravi.
– Bio sam odlučan da i danas dam svoj maksimum za momčad, a tako su se ponašali i svi moji suigrači. Svatko je dao svoj doprinos i zato je ovih 5-1 realan ishod – rekao je Ronaldinho nakon pobjede kojom su Milanezi pokazali Beckhamu da će se morati dobro pomučiti da izbori minutažu. Pogotovo u situaciji kada je Milan na devet bodova minusa u odnosu na vodeći Inter. Prava na pogrešku više nemaju, neki kažu ni šansu za naslova.
– Utrka za naslov je potpuno otvorena! – demantira Ronaldinho.
– Siguran sam da još uvijek imamo šansu i borit ćemo se do kraja. Imamo fantastične igrače i ne pada nam napamet ‘baciti ručnik’ – slikovito je dodao Brazilac.
Pred nogometašima iz Serie A je zimska stanka, nakon koje počinje završni lov na Scudetto. Ako je vjerovati Ronaldinhu, u Milanu je ostalo ‘municije'…

Komentariši